Babiččin ovocný čaj

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Jasně a otevřeně sdělujeme, jak zpracováváme Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“).

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme.

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

Jak vaše osobní údaje využíváme? Záznam o zpracování Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

• Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)

• Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace

• Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv

• Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží • Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách

• Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)

• Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku

• Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží

• Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet

• Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby

• Zabránit zneužití našich služeb Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

• u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

• u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

• u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

• nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů). Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Budeme vás chránit

Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodnete se,

kolik s námi sdílíte Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Udělený souhlas lze odvolat zasláním e-mailu na director@babicka.eu s žádostí, Vaše osobní údaje, které nejsou nezbytné pro splnění kupní smlouvy nebo pro splnění právní povinnosti, budou poté z databáze naší společnosti vymazány. Můžete nás kontaktovat i na adrese: Gemiral s.r.o.Sečská 816, Chrudim 537 01

4. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou vaše práva?

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR).

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby. Mnohokrát děkujeme za Vaši důvěru a obnovení souhlasu se zpracováním osobních údajů v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů na našem eshopu www: http://babicka.eu/

 

Ceníme si Vašeho zájmu a věříme, že budete s našimi službami spokojeni. V případě potřeby jsme Vám k dispozici na telefonu nebo emailu: director@babicka.eu Budeme rádi, když Vaše další kroky v budoucnu povedou opět k naší rodinné firmě. Přejeme Krásný den Za Gemiral s.r.o.


DomůDomů

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Naše ocenění

Certifkát Babiččin čaj Certifkát Babiččin čaj